Priser & vilkår

Jeg er meget fleksibel i forhold til tidspunktet for din samtale, og derfor er det også muligt at få en tid efter kl. 16:00 og i weekender. Det aftaler vi individuelt.

Da det kan være svært at finde økonomi til en samtale eller et forløb hos en psykolog som ung eller studerende, tilbyder jeg samtaler til en reduceret pris til unge i alderen 15-18 år samt til studerende.

Voksen

Opstartssamtale, 75 min.1500,-
Individuel samtale, 50 min.1000,-
Par, 90 min.:1600,-
Forældresamtale, 75 min.1600,-

Ung / studerende, 15-18 år

Opstartssamtale, 75 min.1500,-
Individuel samtale, 50 min.800,-
Par, 90 min.1400,-
Forældresamtale, 75 min.1400,-

Vilkår

Betaling

Der afregnes efter hver samtale.

Betalingsmuligheder

Du kan betale med MobilePay på følgende nummer: 21 26 38 39.
I særlige tilfælde kan der betales kontant.

Afbud

Ved udeblivelse og afbud senere end kl. 16:00 dagen før den aftalte tid opkræves fuldt honorar.

Sygesikring

Praksissen har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring.
Det betyder, at en henvisning fra egen læge ikke er nødvendig, men desværre også, at der ikke ydes offentligt tilskud til behandlingen.

Hos flere private sundhedsforsikringer er det dog muligt at få dele af eller hele behandlingsforløbet dækket hos en psykolog. Hvis ikke det fremgår af din police, om psykologbistand er inkluderet i din aftale, vil jeg opfordre til, at du kontakter dit forsikringsselskab og forhører dig. Hvis du har ret til frit psykologvalg hos dit forsikringsselskab, kan du benytte din aftale hos mig.

Du kan også være omfattet af en sundhedsforsikring på din arbejdsplads, der dækker udgifter i forbindelse med samtaler hos en psykolog.

Kommunalt tilskud

I visse tilfælde er det også muligt at få bevilget samtaleforløb gennem kommunen med fuld eller delvis offentlig betaling. Tag gerne kontakt til din kommune for yderligere oplysninger herom.