Om Annesofie

Om Annesofie

Annesofie Krogh,
stifter og leder af psykologpraksis PSYKOLOGKROGH

Jeg er udannet psykolog (cand. psych.) fra Aarhus Universitet. Jeg brænder for mit virke som psykolog og mine ambitioner er store, når det kommer til at hjælpe det enkelte menneske.

Som psykolog har jeg en stærk passion for at hjælpe mennesker med at bevæge sig tættere på det liv, de ønsker at leve og den person, de ønsker at være med håbet om, at de lykkes med at (gen)finde mening og glæde i livet og bringe det i balance.

Jeg tror på, at det at blive mødt på en anerkendende, empatisk og tillidsvækkende måde i terapien er essentielt for et menneskes videre udviklingsproces. Derfor er jeg opmærksom på at forsøge at forstå og være nysgerrig på, hvordan det er at være dig med netop din situation og dit levede liv.

Teoretisk og metodisk tager mit arbejde udgangspunkt i Kognitiv adfærdsterapi, herunder særligt tredje generation af kognitiv terapi i form af metoderne Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT). Du kan læse mere om de tre forskellige tilgange her.

Med min uddannelse som psykolog har jeg opnået en bred faglig viden inden for det psykologiske arbejdsfelt, og for at jeg fortløbende kan sikre kvaliteten af mit terapeutiske arbejde, modtager jeg løbende supervision og holder mig fagligt opdateret gennem kurser, videreuddannelse og foredrag.

Jeg arbejder i overensstemmelse med Psykolognævnets retningslinjer, psykologiloven og de etiske principper for nordiske psykologer. Jeg er underlagt reglerne om tavshedspligt og medlem af Dansk Psykologforening.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om min tilgang til det terapeutiske arbejde. Alternativt kan du udfylde formularen under fanen kontakt, så vender jeg tilbage til dig så hurtigt, som det er muligt.